Servicii Web

Web designul, pe langa aspectul estetic, integreaza conceptele de UX (experienta utilizator) si UI (interfata utilizator), rezultand un site intuitiv, atragator si usor de navigat. O identitate vizuala bine definita, un logo memorabil si un continut atragator, contribuie la crearea unei impresii puternice si consistente. Cautarea cuvintelor cheie relevante si optimizarea continutului cresc vizibilitatea in cautarile online si atrag trafic de calitate. Promovarea prin Google si social media adauga o dimensiune suplimentara sitului. Va permite sa ajungeti la cei care cauta activ produse sau servicii similare.

Lucas Design va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii de Web Design, SEO si Marketing:

design web optimizare seo

Design Web, UX, UI, Logo si Identitate

Cream situri de prezentare sau magazine profesionale, functionale si atragatoare prin stil, culoare si mesaj. Interfata responsive, optimizata UX, pe platforma Wordpress sau Bootstrap.

design web continut ux ui

Optimizare SEO, Copy si Content Writing

Analizam concurenta, cuvintele cheie, audit, continut, SEO on si off-page, rapoarte. Redactam articole pentru blog si Social Media, descrieri SEO, newsletter, campanii de presa si mailing.

promovare web facebook google ppc

Promovare Google si Social Media, PPC

Stabilim scopul campaniei, optimizam paginile, cream anunturi, alegem cuvintele cheie, stabilim bugetul, audienta, analizam si optimizam strategia de licitare. Calculam ROAS.

Vezi mai mult Solicita oferta de pret
Vrei sa fii perceput in piata ca o companie de incredere si solida ? Vrei ca produsele sau serviciile tale sa fie in top pe raft sau la cautari ? Noi iti oferim suportul de care ai nevoie.
Suna Acum!
branding

Secretele unui Website perfect

Web Designul integreaza conceptele de UX (experienta utilizator) si UI (interfata utilizator), rezultand un site intuitiv si usor de navigat. O identitate vizuala bine definita, un logo memorabil si un continut atragator, contribuie la crearea unei impresii puternice si consistente. Cautarea cuvintelor cheie relevante si optimizarea continutului (Meta, H-tags, paragrafe, linkuri etc.) cresc vizibilitatea in cautarile online si atrag trafic de calitate. Promovarea prin Google si social media adauga o dimensiune suplimentara sitului. Va permite sa ajungeti la cei care cauta activ produse sau servicii similare.

Functionalitatea

Websitul trebuie sa ofere o experienta (UX) interesanta utilizatorului, sa acceseze usor o categorie sau un anumit produs, sa fie intuitiv si atractiv (UI).

Aspectul

Situl trebuie sa aiba un design atragator, culori clare si placute. Sa respecte un anuit stil (modern, minimalist, funny sau funky), fonturi mari, usor de citit si continut bine ponderat si strucutrat.

Cuvintele cheie

Un site optimizat creste vizibilitatea in cautarile online, atrage trafic de calitate, va obtine un scor mai bun si va reduce costurile de promovare.

Navigarea

Situl poate sa aiba o navigare simpla sau complexa, insa trebuie sa conduca rapid utilizatorul catre rezultatul dorit.

Timpul de incarcare

O pagina care se va incarca in 3 secunde va fi cu siguranta apreciata, atat de utilizator, cat si de Google.

Factorul WOW

Este acel ceva care place, surprinde, in mod placut utilizatorul. Poate fi orice - de la structura si functionaliate, la culoare si stil.

Mod de lucru

Clientul plateste intotdeauna la predarea lucrarii si niciodata inainte. Pentru a evita predarea unei lucrari neconfome, este necesara o gestiune extrem de riguroasa, bazata in principal pe intelegerea in detaliu a proiectului, evaluarea corecta a acestua, stabilirea etapelor de livrare si plata, comunicarea permanenta cu clientul si respectarea calitatii lucrarii finale.

In primul rand facem o evaluare a proiectului, estimam timpul de lucru si tranmitem clientului o estimare de cost.
Daca clientul este de acord cu pretul lucrarii, vom face o schita pentru a ne asigura ca am inteles corect directia dorita de acesta. In acelasi timp vom solicita un AVANS DE SERIOZITATE, cuprins intre 5% si 10% din valoarea estimata (dar nu mai mult de 100 Euro)
Odata ce avem confirmarea clientului ca "suntem pe drumul cel bun", vom stabili impreuna cu acesta etapele de predare si plata, precum si alte proceduri care includ achizitii terti, transmierea de informatii utile.

Testimoniale

Cateva cuvinte din partea celor cu care colaboram. Aceste testimoniale sunt foarte importante pentru noi pentru ca ele reflecta pe deplin, poate cel mai important aspect al muncii noastre - statisfactia clientului. Autorii pot fi contactati pentru confirmare.