prezentare web landing page shop

Site-uri Web de Prezentare, Magazine, Landing-pages

Situl web reflecta compania, produsele si serviciile dvs. Un site atrăgător, usor de accesat, optimizat si cu un continut de caitate, care raspunde necesitatilor clientului, va fi mai bine indexat de Google.

ui ux design

Optimizare Responsive
UI / UX Design

Este stiut ca mai mult de 70% din vizitatori acceseaza situl de pe telefonul mobil. O interfata optimizata, bazata pe Experienta Utilizatorului, ofera garantia accesului la produs sau informatie in cel mai scurt timp.

optimizare seo off page avansat

Optimizare SEO On si Off Page, Basic si Avansat

Cuvinte cheie bine alese, structura si calitatea continutului sunt elementele esentiale ale SEO. Un site optimizat SEO va obtine un ranking organic mai bun si va reduce costurile de promovare prin Google Ads.

logo brand design

Creatie Logo, Fotografie produs, Brand design

Un site este unic prin nume, logo, stil, mesaj, imagine, culoare si font. Acesta va fi apreciat si retinut daca este relevant pentru cititor, functional, atagator prin stilul verbal, profesional sau casual, si contine text si imagini de calitate.

copy content writing

Copy si Content Writing
Descriere si Articole

Un continut reusit se bazeaza pe 6 elemente: intelegerea produsului, intelegerea audientei, alegerea cuvintelor cheie, analiza concurentei, structurarea informatiei si nu in ultimul rand originalitatea textului.

google ads facebook instagram

Promovare Google Ads, Facebook, Instagram

Anunturi cat mai targhetate, cuvinte sau asocieri relevante, Phrase si Exact match, landing-pages cu continut optimizat si alegerea audientei. Se liciteaza cuvintele cu cele mai multe cautari.

social media

Integrare Social Media
Fb. Inst. Tw. Ld.

Postarie, actualizarile, produsele noi, dar si Like, Share sau recomandari si tot ce publicati pe site pot fi urmarite de prieteni pe paginile de Facebook sau Instagram, prin intermediul butoanelor, feedurilor sau plugin-urilor integrate.

configurare metoda de plata

Configurare Metoda de Plata si Curier

Orice magazin online trebuie sa aiba o metoda de livrare si o metoda de plata. Platile on-line, in Romania, sunt securizate prin metoda 3D Secure, Modulele se instaleaza si configureaza usor pe orie platforma CMS.

traducere website

Traducere Website
En. Fr. De. Hu.

Traducem websitul in una sau mai multe limbi de circulatie, apeland la translatori specializati pe diferite domenii - tehnic, marketing, arhitectura, beauty si fashion, si alte servicii care folosesc un limbaj de specialitate..

Solicita oferta de pret
Vrei sa fii perceput in piata ca o companie de incredere si solida ? Vrei ca produsele sau serviciile tale sa fie in top pe raft sau la cautari ? Noi iti oferim suportul de care ai nevoie.
Suna Acum!
branding arhitect