+20 Ani de Grafica, Print si Publicitate

Servicii Design Grafic

Designul grafic este limbajul vizual al comunicarii moderne. Prin intermediul formelor, culorilor, texturilor si compozitiilor, designul grafic aduce la viata concepte, idei si mesaje. Este un instrument esential in crearea identitatilor de brand, designului web, ambalajelor, materialelor promotionale, dar si a experientelor vizuale memorabile. De la designul logo-urilor si ambalajelor pana la crearea site-urilor web si a materialelor de marketing, designul grafic nu doar atrage atentia, ci transmite si esenta si personalitatea unei afaceri sau a unui proiect. Designul Grafic este arta de a traduce cu succes conceptele abstracte intr-un limbaj accesibil publicului larg, realizand conexiuni emotionale cu un impact durabil.

Lucas Design va sta la dispozitie cu urmatoarele Servicii de Design Grafic:

logo si carti de vizita, grafica identitate corporate si personal

Logo, Carti de Vizita - Identitate

Grafica Identitate Corporate si Personal. Logo si Papetarie - Carti de Vizita, Coli cu Antet, Plicuri, Invitatii, Instrumente de scris, Cadouri personalizate.

grafica website bannere, social media ads, fotografie

Grafica Web - Bannere, Social Ads, Infografice

Website Layout, Schema de Culori, Fonturi, UX Design, Bannere, Infografice, Maps, Social Media Ads. Prelucrare Imagini.

Design Ambalaj si etichete, cutii si mockupuri, proiectare, simulari 3d

Packaging & Mockups - Ambalaje, Shelf Displays

Grafica Ambalaje, Etichete, Prospecte, Carti Tehnice, Cutii si Mockupuri, Proiectare Shelf Display-uri si POSM, Simulari 3D.

flyer, pliant, poster, bannere, mape de prezentare, cataloage, albume

Materiale de Prezentare - Flyere, Cataloage, Textile, Ebay/Amazon

Grafica Materiale de Prezentare si Promo - Flyere, Postere, Bannere, Mape de Prezentare, Cataloage, Albume de Arta, Grafica Tricouri, Compleuri.

decorari magazine si caroserii, displayuri, vitrine si rollupuri

Decorari - Amenajari In/Out Door

Grafica si Proiectare Signalistica, Decorari Magazine, Caroserii, Street Food Cars, Display-uri, Vitrine, Casete, Totemuri, Rollup-uri si Amenajari Standuri.

printing si prepress

Prepress, Prelucrare Imagini - Fisiere gata de Print

Toate fisierele sunt special pregatite pentru tipar - PDF, Ai, IND, CDR, la inalta rezolutie. Verificam Spatieri, Grosimi, Bleeduri, Fonturi, Overprint, Diecut, Varnish si Selective, Coduri Pantone, Rezolutie si Calitate Imagini in format CMYK etc.

Solicita oferta de pret
+20 Ani de Grafica si Publicitate

Ai o schita sau o simpla poveste? Vrei sa incepem un proiect impreuna?

Suna Acum! Vezi Portfolio
branding

Simplu, Unic si Versatil

Dincolo de arta, Designul este stiinta. "It is the sciente to make things beautiful ... and saleable", dar lucrurile sunt facute sa fie vandute si cumparate. Ca sa fie cumparate, ele trebuie sa placa cumparatorului, sa fie convingatoare, atragatoare, sa aiba continut, mesaj, sa fie deosebite si diferite de cele ale concurentei. De regula, designul este conceput pentru un segment de public tinta si trebuie sa fie unic, simplu si sa poate fi reprodus prin orice metoda si pe orice spuport.

Secretul unui logo perfect

Un logo bun trebuie sa fie distinct, memorabil, atemporal, adecvat, practic, grafic, simplu ca forma si sa transmita un mesaj. Coca Cola este un font simplu, MacDonald are un M galben si WWF este un stencil BW Lovely Panda. Ca sa nu mai vorbim de Apple. Cu cat este mai simplu, fara multe culori si detalii grafice, cu atat este mai vizibil. Multe logo-uri prezente pe piata tind sa fie stufoase si complicate, cu multe curbe, culori, degrade si neaparat in perspectiva 3D. Au toate ingredientele pentru a rata esentialul.

Mod de lucru

Clientul plateste intotdeauna la sfarsitul proiectului sau a etapelor. Pentru a evita predarea unei lucrari neconfome, este necesara o gestiune extrem de riguroasa, bazata pe intelegerea in detaliu a proiectului, evaluarea corecta a acestua, stabilirea etapelor de livrare si plata, comunicarea permanenta cu clientul si respectarea calitatii lucrarii finale.

In primul rand facem o evaluare a proiectului, estimam timpul de lucru si tranmitem clientului o estimare de cost.
Daca clientul este de acord cu pretul lucrarii, vom face o schita pentru a ne asigura ca am inteles corect directia dorita de acesta. In acelasi timp vom solicita un AVANS DE SERIOZITATE, cuprins intre 5% si 10% din valoarea estimata (dar nu mai mult de 100 Euro)
Odata ce avem confirmarea clientului ca "suntem pe drumul cel bun", vom stabili impreuna cu acesta etapele de predare si plata, precum si alte proceduri care includ achizitii terti, transmierea de informatii utile.

Testimoniale

Cateva cuvinte din partea celor cu care colaboram. Aceste testimoniale sunt foarte importante pentru noi pentru ca ele reflecta pe deplin cel mai important aspect al muncii noastre - statisfactia clientului. Autorii pot fi contactati pentru confirmare.