Servicii Branding

Lucas Design va sta la dispozitie cu servicii complete de Branding. Pe baza analizei pietei si a concurentei cream identitati unice si memorabile pentru produse si servicii. Brandingul este un instrument complex si vital in gestionarea succesului unei afaceri. El afecteaza toate aspectele legate de piata, cerere, concurenta, tendinte, mesaj, pozitionare si comunicare. Construirea unui brand puternic necesita o strategie bine gandita care sa capteze esenta afacerii si sa ofere clientilor o experienta memorabila.

branding cercetare tendinte indicatori pret

Cercetare - Tendinte, Indicatori, Pret

Analizam impreuna cu clientul urmatorii indicatori: cererea produsului, dimensiunea pietei, locatia, saturatia, tendintele, indicatorii economici si pretul. Aceste informatii sunt esentiale pentru ce vom face in continuare, strategia pe care o vom urma pentru dezvoltarea brandului si planificarea bugetelor.

branding analiza si planificare

Analiza si Planificare - Auditul Brandului

Pentru brandurile existente, EVALUAM pozitionarea si performanta lor in piata, perceptia, experienta si comportametul consumatorilor dupa interactiunea cu compania si produsle sale. ANALIZAM concurenta, identificam valorile brandului si PLANIFICAM impreuna cu clientul strategia de marketing.

branding analiza audientei

Analiza Audientei - Ce doreste clientul?

Analiza audientei este esentiala. Clientul are preferinte, cutume, cultura, educatie, valori, o situatie economica, familie, sex, religie si, de cele mai multe ori, este sceptic fata de nou. El compara si alege in functie de experienta proprie si a altora, notorietate, aspect, pret, avantaje oferite etc.

branding analiza concurentei avantaje si oportunitati

Analiza Concurentei - Avantaje si Oportunitati

Analiza concurentei este cel mai important aspect al dezvoltarii unui brand. Este ceea ce vede un client pe raft si raspunde la intrebarea "De ce sa il cumpar pe acesta si nu pe celalalt?". Prin aceasta analiza identificam avantajele, dezavantajele si opotunitatile produsului.

branding pozitionare relevanta si credibilitate

Pozitionare - Relevanta si Credibilitate

Pozitionarea brandului in raport cu celelalte branduri similare, ne arata valoarea reala a acestuia. Pozitionarea reflecta increderea consumatorului in brand si ofera indicatori cantitativi si calitativi privind unicitatea, relevanta, consistenta si credibilitatea produsului / brandului.

branding identitate nume stil culoare forma

Identitate - Nume Stil Culoare Forma

Crearea identitatii brandului se bazeaza in primul rand pe analiza publicului tinta. "Nu este frumos ce iti place tie, ci ce place altuia". In functie de profilul utilizatorului si de concurenta alegem: Numele, Logoul, Stilul, Grafica, Culoarea, Forma, Sloganul, Imaginea si Fontul. Unicitatea este foarte importanta.

branding concepem mesajul unic si consistent

Concepem Mesajul - Unic si Consistent

Mesajul pe care brandul il transmite publicului tinta trebuie sa fie deosebit, consistent, unic, sa aiba personalitate, sa spuna o poveste, sa fie consecvent, usor de memorat si sa inspire incredere. De asemenea, claritatea, punctualitatea si corectititudinea gramaticala sunt aspecte apreciate de un public cu un anumit nivel intelectual.

branding comunicare shop print web media costuri

Comunicare - Packaging, Shop, Print, Web, Mailing

Trendul in comunicarea mesajului este punctualitatea B2P sau P2P. Analizam audienta si urmarim eficientizarea costurilor. Mijloacele prin care comunicam publicului sunt: Ambalajul, Website, Postari Social Media / Youtube, Magazin, Print, Google search, Materiale de promovare si prezentare, Presa, Radio si TV, Campanii de mailing.

branding masuram eficienta perceptie si comportament

Masuram Eficienta - Perceptie si Comportament

Masuram perceptia si comportamentul consumatorului, achizitia produsului si balanta financiara. Metodele de masurare sunt: Rata de conversie, comentarii, likes, shares, clicks, subscriptii, download, timpul petrecut si traficul pe website, analiza financiara.

Solicita oferta de pret
+20 Ani de Grafica, Print si Publicitate

Ai o afacere sau un brand nou? Vrei sa faci ordine in planul tau de marketing?

Suna Acum! Vezi Portfolio
branding arhitect

Articole Recente

design crearea brandurilor

Rolul Designului Grafic in Crearea Brandurilor

Designul grafic joacă un rol fundamental în crearea, consolidarea și comunicarea identității unui brand. Într-o lume în care consumatorii sunt expuși constant la o varietate de mesaje și produse, designul grafic devine un instrument esențial pentru a atrage atenția, a transmite mesaje eficiente și a construi o conexiune puternică între brand și publicul său. Iată cum designul grafic influențează crearea brandurilor:

Vezi Mai Departe
Stiluri Folosite in Design

Stiluri Folosite in Design - Estetica si Semnificatie

Designul include o gamă largă de stiluri, fiecare având propria sa estetică și semnificație. Trebuie să rețineți că această listă nu este completa și designul este în continuă evoluție, ceea ce poate duce la apariția unor noi stiluri sau variații ale celor existente. Iată o listă de stiluri frecvent folosite în designul grafic și publicitar:

Vezi Mai Departe
Cum Construim o Identitate de Brand

Elemente esentiale de care sa tinem seama cand cream un brand

Crearea unui brand puternic și memorabil implică o serie de elemente esențiale care contribuie la construirea unei identități coerente și autentice. Aceste elemente se combină pentru a transmite mesaje, emoții și experiențe unice care diferențiază brandul în ochii consumatorilor. Iată câteva elemente esențiale în crearea brandurilor:

Vezi Mai Departe
Cum Aleg Stilul in Designul Grafic

Cum Aleg Stilul in Designul Grafic - Experienta si Inspiratie

Alegerea stilului depinde în mare măsură de natura proiectului, publicul țintă și obiectivele pe care dorești să le atingi prin design. Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a alege un stil potrivit în designul grafic:

Vezi Mai Departe
importanta stilurilor in design

De ce Sunt Importante Stilurile

Stilurile nu sunt doar aspecte estetice, ci sunt instrumente puternice de comunicare și construire a identității. Ele ajută la crearea de conexiuni emoționale, la transmiterea mesajelor și la crearea unui impact vizual puternic, ceea ce face din alegerea unui stil adecvat o componentă esențială a procesului de design.

Vezi Mai Departe
#

Rolul Culorilor în Designul de Ambalaj

Culoarea și ambalajul sunt doi factori interconectați în designul produselor și în marketing. Culoarea joacă un rol esențial în crearea ambalajului, deoarece influențează modul în care produsul este perceput de către consumatori. Iată cum interacționează culoarea și ambalajul:

Vezi Mai Departe

Nu este frumos ce iti place tie ...

Gandeste-te ca produsul tau nu va sta pe perete in sufragerie, ci pe raftul magazinului. Brandingul iti spune ce place cumparatorului si ce ar trebui sa faci pentru ca produsul tau sa se vanda. Tine minte - Nu este frumos ce iti place tie, ci ce place cumparatorului ! Adapteaza, schimba, updateaza, monitorizeaza si cand ai gasit frumula de succes, las-o in pace o vreme.

Este frumos ce place altora

Ce place clientului ? Unii manageri considera ca stiinta lor este suficienta. Altii suna un prieten, iar cei mai putini se bazeaza pe sfatul si recomandarile specialistilor. Cand este vorba de bani multi, investitii in utilaje, materie prima perisabila, packaging si desfacere, lucrurile stau cu totul altfel. Dar, in popor exista o vorba - "Poti invata pe banii tai sau pe banii altora". Un sfat - testeaza, testeaza, testeaza !

Este despre incredere

Un branding bine realizat inspira inceredere si transmite publicului cat de solida este afacera din spatele lui. El garanteaza cumparatorului ca firma de la care a achizitionat produsul nu se va inchide peste noapte. Increderea se castiga greu si sa pierde usor. Poate fi vorba despre increderea intr-un candidat la primarie, o companie sau un produs. Increderea se bazeaza pe istoria din spatele brandului, traditie, umbrela unui alt brand celebru, cunoastere, notorietate si onestitate fata de client.

Si tine de comunicare

Unii clienti sunt sensibili la aspect, altii la informatia detaliata, iar altii la povestea din spatele brandului. Indiferent de forma, informatia trebuie prezentata si comunicata publicului permanent si consistent, dar fara a depasi toleranta etica si intelectuala specifica segmentului de public ales, prin: viu grai, ambalaj, prezentare in magazin sau pe web, social media, reclame, outdoor, documentatie de prezentare si tehnica, decorari, amenajari birouri, showroom, personal si marketing intern.

Testimoniale

Cateva cuvinte din partea celor cu care colaboram. Aceste testimoniale sunt foarte importante pentru noi pentru ca ele reflecta pe deplin cel mai important aspect al muncii noastre - statisfactia clientului. Autorii pot fi contactati pentru confirmare.