Cere oferta de pret
lucas design+40 722 529 657

Vom analiza cererea si te vom contacta cat mai repede posibil.

* Te rugam sa dezactivezi Ad Block sau orice aplicatie care ar putea bloca transmiterea formularului de mai sus. Multumim !

Protectia datelor personale

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE (pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice LUCAS DESIGN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Datele dumneavoastră pot fi transferate în state din Uniunea Europeana sau alte state din Zona Economica Europeana în vederea administrarii, gestionarii si identificarii produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul sitului LUCAS DESIGN.

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Politica de confidențialitate și cookie-uri

Site-ul este proprietatea LUCAS DESIGN
În cele urmează, vei gasi un sumar al politicii de confidențialitate ce poate fi citit în întregime în termenii și condițiile site-ului.

Introducere

In calitate de operator de date cu caracter personal, prelucram date exclusiv cu scopul de a oferi serviciul de magazin online sau de prezentare servicii și pentru marketing-ul direct al acestuia. Ne angajăm să tratăm securitatea datelor tale cu grija cuvenită, luând astfel toate măsurile tehnice și organizatorice necesare și proporționale. Nu vom împărți datele tale cu terți decât dacă este necesar și doar cu acordul tău.

Ce date prelucrăm și de ce

Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ți oferi experiența site-ului nostru.
În timpul navigării, prelucrăm:
Adresa ta IP: jurnalele ce conțin asocierea dintre adresa ta IP și activitățile efectuate pe site sunt folosite în interes legitim pentru a ne proteja împotriva atacurilor, dar și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cum este folosit site-ul și cum îl putem îmbunătăți, prin analiză statistică.
Cookie-uri: așa cum explicăm mai jos, cu acordul tău, folosim cookie-uri pentru a-ți putea oferi experiența unui site performant (de exemplu, pentru a ține minte ce ai adăugat în coș) și pentru a înțelege, la nivel statistic, cum este folosit site-ul. Atunci când plasezi o comandă, colectăm de la tine și prelucrăm următoarele date, cu unicul scop de a ne asigura că ajungi în posesia produselor comandate:
Numele tău;
Adresa ta de email – pentru a-ți putea trimite mesaje legate de statusul comenzii;
Numărul tău de telefon – pentru a te putea contacta cât mai repede dacă avem nevoie de informații suplimentare legate de comanda ta;
Numele destinaturului și adresa de livrare – pentru ca produsele să fie livrate cu bine;
Numărul de telefon al destinaturului – deoarece curierul s-ar putea să vrea să ia legatura telefonic cu destinatarul în momentul livrării;
Mesajul tău cadou – opțional, pentru că vrem să oferim o experiență personalizată;

In cazul plaților online - nu intrăm și nici nu putem intra în posesia datelor tale de card atunci când alegi opțiuni de plată; în schimb, procesatorul de plăți folosit ne pune la dispoziție ultimele 4 cifre ale cardului, data sa de expirare, cât și statusul unor verificări anti-fraudă, pe care le stocăm alături de suma, data și ora tranzacției.

In cazul Newsletter-lor, acesta va ajunge la tine doar cu acordul tău explicit. Pentru acesta, colectăm și prelucrăm:
Adresa ta de email;
Data, ora și modalitatea (de exemplu, te poți înscrie prin funcția de pe website sau la plasarea comenzii, în pagina de checkout) prin care ți-ai oferit acordul de înscriere la newsletter.

Cum prelucrăm datele tale personale și cât timp le păstrăm

Datele tale personale sunt prelucrate în siguranță în cadrul sistemelor de hosting agreate de Uniunea Europeană. Durata de păstrare a acestora depinde de scopul prelucrării, astfel:
Adresa ta IP în cadrul jurnalelor noastre de activitate pe site: 30 de zile;
Cookie-uri pentru funcționarea magazinului online: 90 de zile;
Cookie-uri pentru anunțarea politicii de confidențialitate: 1 an;
Toate datele legate de comenzi plasate, inclusiv detaliile tranzacțiilor cu cardul: 10 ani;
Detaliile legate de înscrierea la newsletter: indefinit pe durata validității acordului, urmând a fi șterse la 15 zile de la revocarea acestuia;
Email-uri și mesajele trimise prin intermerdiul formularului de contact: 2 ani.

Nu creăm niciodată profiluri și nici nu luăm decizii individuale automate.

Cu cine împărțim datele tale personale

Pentru a-ți putea oferi o experiență plăcută pe site, cât si pentru a onora comenzile plasate, avem nevoie de serviciile unor terți. În cazul în care aceștia nu operează în Uniunea Europeană, pentru a oferi un nivel de securitate al datelor tale cel puțin echivalent celui reglementat în UE, ne asigurăm că aceștia sunt certificați în conformitate cu Privacy Shield Frameworks. Astfel: Folosim serviciile Google Analytics și Facebook Pixel pentru a putea înțelege mai bine cum este folosit site-ul nostru de către utilizatorii săi. Aceștia folosesc cookie-uri terțe, ce sunt stocate pentru 26 de luni, respectiv 28 de zile. Nu înmânăm acestora alte date personale. Pentru a trimite newslettere, folosim serviciile Mailchimp, oferite de Rocket Science Group, LLC. Adresa ta de email va fi prelucrată de aceștia doar dacă ți-ai oferit acordul pentru primirea newsletterelor și prelucrarea va înceta în momenult revocării acestuia. Pentru a-ți oferi posibilitatea de a ne contacta într-un mod plăcut, folosim serviciul Facebook Messenger. Conținutul comunicațiilor pe acest mediu este păstrat pentru 2 ani. Folosim serviciile de contabilitate ale unor terți, iar datele de facturare pentru comenzile onorate sunt înmânate acestora și păstrate timp de 10 ani, conform legislației.

Care sunt drepturile tale

În conformitate cu legislația curentă, ai următoarele drepturi referitoare la datele tale cu caracter personal:
Dreptul la informare – această pagină și termenii și condițiile serviciului oferă toate informațiile legate de prelucrarea datelor tale. În cazul în care ai nelămuriri, ne poți contacta la adresa afisata pe site;
Dreptul la access – poți oricând să afli ce date prelucrăm;
Dreptul la rectificare – în cazul în care ai motive să crezi că datele pe care le prelucrăm nu sunt corecte, te rugăm sa iei legătura cu noi;
Dreptul la ștergere – poți să ne ceri să ștergem datele tale personale, invocând un motiv întemeiat.
Dreptul la restricționarea prelucrării – ne poți cere să întrerupem temporar prelucrarea datelor tale până la definitivarea unei alte cereri;
Dreptul de a te opune prelucrării – poți să ne ceri să nu prelucrăm datele tale personale într-un anumit mod, în baza unui motiv întemeiat;
Dacă este vorba de marketing direct, poți face aceaastă cerere oricând, fără a invoca niciun motiv;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – nu luăm niciodată decizii individuale automate;
Dreptul la portabilitatea datelor – acest drept nu este aplicabil în cazul serviciilor noastre.

Legislația curentă poate avea prioritate peste aceste drepturi. Astfel, trebuie să menținem datele de facturare pentru comenzile onorate pentru 10 ani, ceea ce înseamnă că drepturile la rectificarea, ștergere, sau opunerea la prelucrare în cazul acestora nu pot fi aplicate.
LUCAS DESIGN are desemnat un Data Protection Officer (DPO), dar pentru a-ți exercita oricare din aceste drepturi sau pentru orice alte nelămuriri, te rugăm sa ne contactezi la adresa afisata pe site și îți vom oferi toate informațiile necesare. De asemenea, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la dataprotection.ro, unde de altfel se pot depune plângeri referitoare la activățile de prelucrare a datelor personale.

Marketing direct

Pentru a-ți aduce noutăți legate de magazinul nostru, îți putem trimite, doar cu acordul tău explicit, mesajele noastre din newsletter pe email – nu trimitem niciodata mesaje nesolicitate (spam). Te poți dezabona oricând de la acesta, revocând astfel acordul dat anterior, urmând instrucțiunile din subsolul fiecarui mesaj. Deoarece nu trimitem des aceste email-uri, în cazul în care dorești să te dezabonezi înainte de a primi următorul mesaj, o poți face scriindu-ne la adresa afisata pe site.

Cum folosim cookie-uri

Un cookie este o scurtă secvență de date stocată de către browser pe sistemul utilizatorului din partea site-urilor vizitate de către acesta. Acestea permit site-urilor oferirea unei experiențe complete. Fără cookie-uri, un site nu poate ține evidența unui coș de cumpărături, nu poate împărți procesul de cumpărare în mai multe etape ușor de urmărit și nici nu poate ține minte preferința utilizatorului de a accepta stocarea acestora. Altfel zis, cookie-urile permit site-urilor să se adapteze vizitatorilor acestora. Astfel, majoritatea site-urilor nu pot funcționa complet fără acestea.
Cookie-urile nu permit operatorilor site-urilor accesul la sistemele vizitatorilor. Stocarea, modificarea sau ștergerea acestora se face exclusiv de către browser la cererea unui site. Un site nu poate accesa în niciun fel cookie-urile unui alt site cu care acesta nu este corelat. Un utilizator își poate configura browser-ul să refuze stocarea cookie-urilor - aceasta va duce în schimb la imposibilitatea oferirii unor servicii complete din partea majorității site-urilor. Prin folosirea site-ului lucasdesign.ro, conform notificării prezente la prima afișare, îți dai acordul pentru folosirea cookie-urilor. Această preferința este reținută tot sub forma unui cookie și se va pierde o dată cu ștergerea sau expirarea acestuia.

Situl nu folosește cookie-uri pentru stocarea datelor cu caracter personal sau a datelor care permit identificarea individuală a utilizatorilor. Astfel, următoarele categorii de cookie-uri sunt prelucrate de către lucasdesign.ro:
Cookie pentru acceptul notificării politicii de confidențialitate;
Cookie care identifică sesiunea unui utilizator înregistrat sau neînregistrat, necesar funcționalității site-ul (de exemplu, pentru evidența coșului de cumpărături);
Cookie-uri pentru analiza traficului pe site, de tip traffic log, a terților Google (pentru Google Analytics) și Facebook (pentru Facebook Pixel).

Suntem aici pentru orice altă informație: adresa afisata pe site.