Cere oferta de pret
lucas design+40 722 529 657

Vom analiza cererea si te vom contacta cat mai repede posibil.

* Te rugam sa dezactivezi Ad Block sau orice aplicatie care ar putea bloca transmiterea formularului de mai sus. Multumim !

Protectia datelor personale

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE (pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. LUCAS DESIGN S.R.L.are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Datele dumneavoastră pot fi transferate în state din Uniunea Europeana sau alte state din Zona Economica Europeana în vederea administrarii, gestionarii si identificarii produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul LUCAS.

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.